Home » Bestellen

Hoe te bestellen

De foto's zijn via het contact menu of telefonisch te bestellen bij Studio van Leuveren. Kosten voor het publicatierecht worden in overleg bepaald en zijn afhankelijk van het soort media waarvoor deze gebruikt gaan worden (tijdschrift, boeken, internet), het formaat en oplage. Het is ook mogelijk om deze foto's te gebruiken voor wanddecoratie etc. Informeer naar de mogelijkheden van onze printafdeling.
Een prijsvoorbeeld: publicatierecht voor:

Glossy tijdschriften en andere uitingen met een commercieel karakter € 125,00 eenmalig gebruik.

Overige € 75,-- staffelkorting bij aantallen p.st.

1                 75,--

3                 70,--

5                 60,--

10               50,--

25               45,--

50               40,--

75               35,--

100             30,--

250             25,--

Bij aankoop beschikt u over het recht om deze foto's voor alle media te gebruiken binnen uw eigen organisatie. Gebruik door andere partijen is alleen toegestaan in overleg met de www.regiobeeldbank.nl

Prijzen (in euro’s, exclusief btw)

Bij publicatie als bron vermelden: Regiobeeldbank, fotografie Willem van Leuveren sr.

Alle foto's en overige inhoud van deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Niets van deze site mag worden gedownload, gekopieerd of anders gebruikt zonder schriftelijke toestemming van de auteur en beheerder van deze site. Ons telefoonnummer is: +31332771816

 

In opdracht

Ook is het mogelijk om ons in opdracht te laten werken. Een richtprijs hiervoor is 425,-- euro per dagdeel ex. reiskosten, ex. digitale nabewerking en ex 19% btw. Verdere details zijn in onderling overleg te bepalen.

Reactie plaatsen

Reacties

Mathilde Meijers
2 jaar geleden

Goedemiddag,

Graag zou ik het beeld Driebergen_2015_052 kopen. Het is voor de promotie van een cursus bij Kraaybeekerhof op een bio food beurs, oplage 100 à 250. Graag zouden we het beeld zsm en in hoogste resolutie willen hebben. Wat zouden de kosten zijn?

Mvg, Mathilde Meijers, Planet PR & Communication

Anouk | Buro feel™
5 jaar geleden

Hallo,

Voor onze klant Menzis willen wij graag het beeld Grebbeberg_035 aankopen.
Het beeld zal gebruikt worden voor op een wand op locatie wageningen.

Graag horen wij wat de kosten hiervan zijn.

Groeten,
Anouk | Buro feel™

Dimitry Melchiors
5 jaar geleden

Beste Regiobeeldbank,

Lions Zeist Ter Bergen organiseert op 31 maart a.s. een benefietbijeenkomst op landgoed De Paltz. Alle opbrengsten van de sponsoren gaan naar het goede regionale doel: Bartimeus, een organisatie waar wij ons ook persoonlijk als Lions voor inzetten. Het zou fantastisch zijn als wij in ons programmaboekje 1 of 2 foto's kostenloos of tegen een symbolisch tarief zouden mogen gebruiken. Als tegenprestatie kan ik aanbieden dat wij een logo van de Regiobeeldbank opnemen in het programmaboekje t.w.v. €100,- (oplage is ca. 100 stuks), of in ieder geval een bronvermelding bij de foto's plaatsen. Kunt u mij laten weten of dit akkoord is? Ik zal dan per omgaand laten weten welke twee foto's wij graag zouden willen gebruiken. Alvast zeer bedankt voor uw reactie.

Hartelijke groet,
Dimitry Melchiors
0653178208 (ook vanavond nog bereikbaar tot 22.30u)