Home » Introductie

Landschapsfotografie door Willem van Leuveren sr. Welkom bij de Regiobeeldbank, een beeldbank of te wel een fotoarchief  met een grote collectie foto's van het Vallei- en Eemgebied en directe omgeving. De Gelderse Vallei ligt ingesloten tussen het Kromme Rijngebied en de Heuvelrug aan de Westzijde en het Veluwe massief aan de Oostzijde. Een beeldbank van Midden Nederland - Gelderse Vallei dus. Het biedt een grote afwisseling aan landschappen, die van nationale betekenis zijn. Bovendien is dit gebied rijk aan cultuurhistorische elementen. Dus onze regio, het Eem- en Valleigebied gelegen in de provincies Utrecht en Gelderland.
Daarnaast zijn Kreta, Gambia, Scotland, U.K. en de Pyreneeën ruim vertegenwoordigd. Ook tal van andere plaatsen en onderwerpen zijn hierin opgenomen. Zie de categorieën. Het is documentaire fotografie welke bestaan uit series van 8, 16, 24 of 48 foto's. Het geeft dus een beeld weer van een plaats of activiteit in een bepaalde regio. Deze fotografie is uitstekend te gebruiken voor publicaties op het gebied van recreatie en informatie van het betreffende gebied, zowel voor drukwerk als in de web omgeving. De opnamen worden gemaakt met Nikon D3 camera's en de Nikon D800 voor interieurfotografie. Alle bestanden zijn opgeslagen in het Nikon formaat NEF of te wel RAW. Conversie naar full-frame tif en jpg zijn standaard.  Dus u kunt alle kanten op!

Alle foto's en overige inhoud van deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Niets van deze site mag worden gedownload, gekopieerd of anders gebruikt zonder schriftelijke toestemming van de auteur en beheerder van deze site. Ons telefoonnummer is: +31332771816